Lomamökkejä Telmonselän aurinkoisilla rannoilla

Leveälahden maisema piirtyy vanhoista hongista ja kirkasvetisen Telmonselän pitkästä selästä. Osassa vuokramökeistämme on myös upeat luonnonhiekkarannat. Mökkien näkymät avautuvat etelän tai lounaan puolelle, eli aurinkoa riittää koko päiväksi, auringonlaskun kajoa unohtamatta. Jokaiseen mökkiin kuuluu nuotiopaikka, huvimaja tai grillikatos, soutuvene ja laituri sekä tietysti oma rauha ja yksityisyys. Näkymää naapureihin ei ole. Lomamökkimme ovat lapsiperheystävällisiä turvallisten uimarantojensa ja avarien pihapiiriensä vuoksi. Meillä pääset rentoutumaan järven äärellä kaikkina vuodenaikoina: Mökeistämme Honkaranta ja Porinlahti palvelevat majoittujia läpi vuoden.

 

Honkaranta

4-6 hlöä | 58 m² | Uimaranta | Soutuvene | Puulämmitteinen sisäsauna

Alkaen: 590 e/vk

Vuonna 2021 suurten honkien alle valmistunut tasokas, valoisa ja hyvinvarusteltu loma-asunto on käytössä lomalaisille ympäri vuoden. Pihakeittiö suurine ikkunoineen ja maisematerasseineen tarjoaa upeat puitteet lomapäivien viettoon ulkosalla säästä riippumatta. Pihapiiri on valoisaa rantamännikköä. Mökistä löytyy kahden vuoteen makuuhuone, makuualkovi parivuoteella sekä levitettävä vuodesohva.

Porinlahti

6-8 hlöä | 79 m² | Uimaranta | Soutuvene | Puulämmitteinen sisäsauna

Alkaen: 590 e/vk

Porinlahti on hyvinvarusteltu, tilava lomamökki, joka palvelee matkailijoita vuoden ympäri. Avaran ja valoisan mökin sydämessä on varaava takka ja ikkunoista avautuu idyllinen järvimaisema. Pihapiiristä löytyvät tunnelmallinen kota, lapsiystävällinen laaja nurmialue sekä upea, pitkä luonnonhiekkaranta. Hiekkapohjainen uimaranta syvenee loivasti. Mökissä on vuodepaikat kuudelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Pihassa lisäksi kahden hengen kesäaitta.

Halkoniemi

4-6 hlöä | 43 m² | Hiekkaranta | Soutuvene | Puulämmitteinen ulkosauna

Alkaen: 470 e/vk

Halkoniemi on lomaparatiisi sinulle, joka nautit perinteisestä kesämökkipuuhasta, kuten veden kantamisesta ja ulkosaunan lämmittämisestä. Täällä mökkiläistä odottavat upeat järvimaisemat, osittain hiekkapohjainen uimaranta, huvimaja sekä soutuvene. Piha on suojaisa – täällä saat todella nautiskella lomasta omassa rauhassa! Mökissä on yksi makuuhuone ja levitettävä vuodesohva. Aitassa on vielä 2-4 lisävuodepaikkaa. Halkoniemi on vuokrattavissa vain kesäaikaan.

Tervahauta

5-7 hlöä | 48 m² | Uimaranta | Soutuvene | Puulämmitteinen ulkosauna

Alkaen: 470 e/vk

Kesäaikaan käytössä oleva hirsimökkimme Tervahauta on toiminut historiassaan tukkijätkien majapaikkana. Nyt mökki palvelee kesälomalaisia tarjoten heille omaleimaisen ja tunnelmallisen lomakokemuksen. Valoisasta pihapiiristä löytyvät puulämmitteinen ulkosauna, nukkuma-aitta, huvimaja sekä laituri. Mökkiläisten käytössä on myös soutuvene. Mökistä löytyy vuodepaikat vähintään viidelle ja aitasta lisäksi vielä kahdelle.

Saunaranta

TULOSSA 2021!

TULOSSA 2021!

TULOSSA 2021!

Leveälahden lomamökkien uusin tulokas, Saunaranta, rakentuu aivan järven äärelle, upeaan hiekkarantaiseen poukamaan. Se on suunniteltu ideaaliseksi lomapaikaksi esimerkiksi pariskunnille. Suuret ikkunat ovat järvelle päin ja terassilta pääsee esteettä ihailemaan lahden kaunista näkymää kesäisin. Saunarannan valmistumisesta ilmoitetaan myöhemmin näillä sivuilla sekä Facebookissa.

Miksi Leveälahteen?

MEILLÄ HUOMIOIDAAN PIENIMMÄTKIN LOMALAISET

Olemme panostaneet siihen, että lapsiperheiden on mahdollisimman helppoa ja huoletonta tulla viettämään Leveälahteen lomaansa. Mökkien varusteista löytyy mm. syöttötuoli, potta ja pinnasänky (erikseen varattavissa).

Hiekkaranta, metsiköt ja pihanurmi tarjoavat jo itsessään ihanteellisen ympäristön inspiroiviin leikkeihin, mutta olemme huomioineet pienet vieraamme myös ulkoleluilla sekä kesä- että talvikausiin.

Suosittelemme lapsiperheille erityisesti Porinlahtea sen erityispitkän hiekkarantansa ja laajan nurmialueensa vuoksi.

MEILLÄ VIIHDYTÄÄN KAIKKINA VUODENAIKOINA

Mökeistämme Tervahauta ja Halkoniemi edustavat perinteisiä kesäkoti-idyllejä ulkosaunoineen ja piha-aittoineen ja ne palvelevat lomalaisia aina toukokuusta syyskuuhun saakka.

Honkaranta ja Porinlahti ovat puolestaan käytössä ympäri vuoden tarjoten tasokkaan majoitusvaihtoehdon jokaiseen sesonkiin. Katetut tulentekopaikat antavat mahdollisuuden tunnelmointiin joka säällä.

Vuokraamme mökkiläisille harrastusvälineitä läpi vuoden: kesällä SUP-lautoja ja polkupyöriä, ja talvella lumikenkiä. Luonnonrauha jokaisessa Leveälahden lomamökissä on aina taattu!